Het gezicht van Via syl via is... Sylvia Heddema

Sylvia gelooft in de zelfredzaamheid van mensen. In je eigen vermogen om dingen op te pakken en uit te werken. Begeleiding of steun daarin van haar kant is van tijdelijke aard met als doel jou weer zelfstandig verder te kunnen laten functioneren. Of je nu klant bent of zorgverlener.
Zij gelooft dat je leven en dus ook je werk je kansen en uitdagingen biedt en dat het de kunst is deze te zien en te benutten. Elke nieuwe kans biedt keuzes, mogelijkheden en oplossingen.
Daarnaast gelooft zij in kracht van samenwerking, een verbinding aangaan om meer te bereiken dan je alleen zou kunnen realiseren. Zij streeft naar kwaliteit op een persoonlijke en betrokken manier. Haar kernwaarden geven weer hoe haar diensten worden vorm gegeven:

Dit doet zij vanuit haar achtergrond als verpleegkundige en zelfstandig ondernemer. Vanuit haar bedrijf Via syl via toont zij daarnaast haar maatschappelijk betrokkenheid onder andere door 10% van haar winst te doneren aan een goed doel.

Naast kwaliteit is het van groot belang dat er sprake is van een persoonlijke klik tussen jou en Sylvia. Neem gerust contact op om dit te ervaren .Zowel een telefoontje als een kennismakingsgesprek kunnen inzicht geven in hoeverre Sylvia en jij er samen iets moois van kunnen maken. Dit is vrijblijvend en kosteloos!

Sylvia werkt graag samen met jou aan een rookvrije wereld. Laat je verrassen….